Uppklippt hår – Ser torrt och livlöst ut!

Ny frisyr – Uppklippt hår – Men inte nöjd!

Är du trött på att ditt hår är skadat?

Sedan jag skaffade en frisyr som var mer av uppklippt hår, (jag har ganska rakt hår) tyckte jag att det efter ett tag såg så himla risigt och torrt ut. Jag hade mer känslan av att håret var avslitet än uppklippt. Till slut kunde jag inte få någon ordning på det alls, trots hur mycket jag försökte att platta det med platt-tång. Textarna åkte liksom ut här och där ändå och så jättetråkigt ut – Men jag hade sådan tur och fick upp det här i flödet när jag letade efter lösningar på mitt problem och delar med mig här nedan!

Håret är viktigt & Ens personlighet

Det kan göra allt från att förställa en person utseende, till att piffa upp sin stil och framtoning. Men trots hur mycket vi bryr oss om håret så kommer det inte per automatik växa och bli längre, tjockare eller glansigare av sig själv. Om du vill ha ett bra hår måste du ta hand om ditt hår med rätt produkter och behandlingar som passar just ditt hårs natur.

Vad kan orsaka skada på håret?

uppklippt hår - frisör

Det finns en hel del faktorer som kan skada håret, och det är viktigt att veta vilka de är så att du kan undvika dem när du kan. Solen kan vara en stor bov i det hela, eftersom det kan orsaka att håret blir torrt och livlöst.

Det finns också andra faktorer som kan påverka hårets kvalitet, såsom kemikalier i schampo, balsam, blek- och färgmedel. För att inte tala om plattång. Men också hur du borstar ditt hår. Här kan du läsa mer om det! ohmarylane.com

Hur märker man att håret inte mår så bra?

Känslan med torrt och frizzigt hår!

Du ser och känner det ganska väl själv precis som jag gjorde med uppklippt hår att klassiska tecken på att håret mår dåligt är att det ser livlöst, frizzigt, torrt och matt ut och har en tråkig look du inte längre får någon ordning på.

Vad är lösningen?

UV-borsten från https://eyracure.com/ är en revolutionerande patenterad teknik som hjälper till att reparera skadat hår. Detta enkla verktyg kommer att få ditt hår att se och kännas friskare på nolltid!

Man använder sig av ett protein och tillför en aktivator som lägges i håret, med hjälp av den speciella uv-borsten aktiveras de goda egenskaperna som “lagar” dit hår.

Läs gärna mer om själva tekniken här!

Ta en titt på bloggen emciboutique för hårvårds tips.

UV-borsten perfekt för uppklippt hår

uppklippt hår - glansigt

Om du är trött på att ditt hår ser skadat och slitet ut, så behöver du inte oroa dig längre – Eyracure har lösningen! UV-borsten från Eyracure är en revolutionerande patenterad teknik som hjälper till att reparera skadat hår. Detta enkla verktyg kommer att få ditt hår att se och kännas friskare på nolltid! Uppklipp hår eller lockigt hår spelar faktiskt ingen roll, den är lika bra på alla sorters hår.

Mer spännande inlägg från bloggen får du här!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *