Varför jag valde att köpa en Amazon Echo Spot

Teknik för smarta hem är trendmässigt den senaste tiden och blir mer och mer populärt. Inte utan anledning eftersom fördelarna som AI har att erbjuda för att förenkla våra liv är många och spännande. Google Home, Amazons Alexa och Apples HomeKit har redan investerats in i smarta hem och har skapat många intelligenta ekosystem för sina kunder.

Amazon Echo Spot är en multifunktionell skapelse av Amazon och kan göra underverk för att förvandla ditt hem till ett tekniskt smart ett. I den här artikeln kommer du att se varför och hur.

Amazon Echo Spot

Echo Spot är en ganska liten och rund enhet med en 2,5-tums diagonal skärm. Den innehåller en 1,4-tums högtalare men du kan ansluta den till andra högtalare också. Den har också en frontkamera och använder fyra 2:a generationens fjärrfältsteknikmikrofoner. Dessutom är den dubbelbands Wi-Fi och Bluetooth aktiverad för att ansluta och kommunicera med andra enheter i ditt hem. Kompakt men ändå kraftfull.

Vad kan Amazons Echo Spot göra?

Ring gratis röstsamtal och videosamtal

Ring gratis med handsfree röstsamtal och gratis videosamtal i den inbyggda kameran till alla som har en Amazon Echo Show, Echo Spot eller smartphone med Alexa-appen.

Dra nytta av Alexa-funktionerna

Med tiotusentals saker som Alexa kan göra kan du be Alexa hjälpa dig med nästan allt du kan tänka dig. Be bara Alexa lägga till en funktion du behöver för att skräddarsy din upplevelse efter dina behov, och nya funktioner läggs till hela tiden. Du kan be Alexa att förse dig med ditt dagliga horoskop, spela spel eller vara din meditationsguide.

Håll dig uppdaterad med aktuell information

Echo Spot kan med Alexa berätta om väderprognoser, skicka nyhetsbrev och till och med svara på frågor genom att leta upp svaren åt dig.

Organisera ditt liv

Den kan vara din väckarklocka, men också timer, att-göra-lista, inköpslista och kalendern. Det kan också göra bokningar för det lunchdatumet med din vän och hjälpa dig att organisera researrangemang.

Kontroll av Smarta Enheter

Även om det inte officiellt är en smart hemhub som Amazon Echo Plus, tillåter Wi-Fi och Bluetooth-anslutning  att Echo Spot kan styra enheter som använder den teknologin. Beroende på vilka smarta hemenheter du har kan den fungera med dina smarta belysning, smart TV, smarta lås, smarta termostater och till och med smarta takfläktar.

Spela musik, poddar och ljudböcker

Streama, Spotify, iHeartRadio, podcasts och Audible ljudböcker. Echo Spot kan också synkronisera med andra enheter i ditt hem för att spela upp ditt ljud i vilket rum du väljer eller i hela ditt hem.

Vart köpte jag den?

Du hittar Amazon Echo Spot i en av de mest tekniskt informerade butikerna på marknaden: Smartahögtalare.se. Ta en titt här och gör ditt hem smartare också.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *