Läppförstoring med laser: ta dina läppar till nästa nivå!

Läppstorlek och läppförstoring, särskilt för kvinnor, är en viktig egenskap i ansiktet och avgörande för dess skönhet. Välformade och fylliga läppar förstärker förföriskheten hos en kvinna. Men deras form och tjocklek bestäms av genetiska faktorer och naturen är det som avgör för oss. Vissa kvinnor föds med fylliga läppar medan andra behöver hjälp på traven.

De som behöver eller vill kan vända sig till det kosmetiska området och be om hjälp att omforma sina läppar och öka deras storlek och attraktionskraft. Det finns estetiska procedurer som kan göra underverk för att försköna läpparnas utseende.

Detsamma gäller de ålderstecken som tiden lämnar efter sig i den delen av ansiktet.

Läpplaser kan bokstavligen förvandla dina läppar.

Vad är laserläppförstoring?

Laser lip plumping är en kosmetisk icke-invasiv metod för läppförstoring och förnyelse av huden. I motsats till den andra välkända förstoringsmetoden för att injicera hyaluronfyllmedel är lasertekniken epidermisk och nålfri. Dessutom innehåller den inget konstgjort eftersom patienter utvecklar sitt eget kollagen i läpparna. Tunna, åldrade och slappa läppar har stor nytta av laserbehandlingar, som förstärker kollagen för att ge ett naturligt, fylligare utseende och glans till läpparna.

Hur går behandlingen till?

Proceduren är relativt snabb och smärtfri. Pulser av ljus överförs genom laserenheten till dina läppar. Kollagenregenerering aktiveras samtidigt som fina linjer och rynkor blir mycket mjukare eller försvinner helt.

Skulle en djupare kollagenstimulering behövas kan behandlingen även göras intraoralt, på insidan av läpparna. Detta kan låta smärtsamt men är helt smärtfritt.

Vilka är fördelarna med att behandla läpparna med laser?

Fördelarna med behandlingen är flera.

  • Stimulerar kollagenproduktionen som lämnar läpparna återfuktade och fylligare
  • Ljusar upp läppar och ändrar naturlig läppfärg till en frisk rosa ton
  • Jämnar ut rynkor runt munnen
  • Definierar formen
  • Ger en naturlig look och omedelbara resultat

Finns det några biverkningar?

Under sessionen kan det kännas varmt i området. Vissa patienter har upplevt känslan av en lätt nypning.

Hur länge håller resultaten?

Resultaten av läpplaserbehandling är permanenta. Det vill säga, efter att ha de föreslagna sessionerna som är lämpliga för varje patient kvarstår effekten för alltid och den är inte reversibel. Resultaten visas ofta även efter den första behandlingen, men det tar vanligtvis några sessioner för att se skillnad.

Det är bäst att ha behandlingar med fyra till sex veckors mellanrum efter behov så att du kan få de resultat du letar efter. Periodiska touch-up-behandlingar föreslås för att säkerställa bättre bästa resultat.

Mina läppar är mycket snyggare tack vare alla de hos Estetic i Göteborg.