Hej Felicia på Livsstilsbloggen här!

Varmt Välkommen till Dig som vill läsa Livsstilsbloggen!

Här kommer jag att uppdatera tips och tankar kring hälsa och livskvalité. Det kan också handla om tokiga, roliga saker som plötsligt dyker upp i mitt huvud som jag behöver få “vädra av mig” helt enkelt. Det kan gälla allt från träning, mat, design, mode, vart jag vill resa och till saker jag bara funderar på just för stunden…

Och den här hjärnan… kan gå upp i totalt spinn, för att lite senare fullkomligt dala ned i total stillhet och njuta av att chilla. Då läser jag gärna en bok, slö-scrollar i mobilen, eller bara stirrar in i elden i den öppna spisen i flera timmar – “That’s me” helt enkelt.

Så kika gärna in här emellanåt, det kommer alltid att finnas något:

  • Galet
  • Kul att veta
  • Inspiration
  • Nyhet
  • Tips

…Eller bara en tanke för dagen – som tex nu…

Jag älskar att skriva och har sedan länge, som så många andra av er därute, skrivit ner vad jag har gjort under dagen. Ja, men en form av dagbok kan man väl säga.

Hur Livsstilsbloggen kom till

Men så för ett tag sedan när jag bläddrade igenom mina anteckningar (som f.ö. fått mer karaktär av romaner emellanåt), märker jag att jag på senare tid har lagt mycket mer tid kring beskrivande tankar om tex “varför” jag gjorde si eller så. Även “vad” och som gjorde att jag tex fick sådan inspiration till att komma igång med något, eller för den delen sluta med något, (det är också viktigt ibland;-)

Jag märkte också att när jag lästa dessa äldre anteckningar – Kom känslor tillbaka i form av både inspiration men också att jag blev upprymd och glad av att läsa det igen.

– Här startade nog mina tankar på att börja blogga –

Med en stor portion självironi tänkte jag nämligen som så… Att om jag själv kan bli inspirerad “igen” av “mina egna anteckningar. Då kan säkerligen andra också bli det!

Därför kan ”Livsstilsbloggen” inte ha ett bättre namn. Där även ”taglinen” till den verkligen speglar och väl sammanfattar mina intressetrådar och vad jag ofta ramlar över och läser, som nu blir de ämnen jag vill försöka inspirera dig med! 😊

Så nu när jag ramlar över smarta tips och kul idéer där jag tänker, wow tänk om fler visste om detta – Så är det precis den möjligheten jag har nu – Att dela med mig till dig från min Livsstilsblogg!

Välkommen – Häng mé!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *